Aşkını Sormak için Eğlenceli Sorular

Aşkını Sormak için Eğlenceli Sorular

Ezilme çok eğlenceli olabilir. Çünkü bir ilişkinin başlangıç ​​aşamasında olduğunuzda, ilgilendiğiniz kişi tam anlamıyla bir odada yürürken kalbinizi atlayabilir. Ayrıca, onlar hakkındaki her şey yeni ve potansiyel olarak heyecan verici. Ve onlarla zaman geçirirken, kendinizi daha fazla öğrenmek istediğinizi görürsünüz.

Bu makalenin geldiği yer burasıdır. Aşağıda, sevgilinize sorabileceğiniz (ve bir noktada) sormanız gereken bazı sorular ekledik. Endişelenme. Çoğu süper derin değil. Onlar sadece daha iyi tanımak için yollar ve ezmek istediğinizi anlamaya çalışın… bir şeye dönüşmek… daha fazlası.

1. “Şimdiye Kadar Duyduğunuz En Kötü Toplama Hattı Nedir?”
Yapmak istediğiniz son şey, süper bayat olduğunu bulduğu bir şey söylemek. Daha önce duyduğu en kötü pick-up hattı hakkında soru sorarak bunun ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Sadece genel olarak değil, bir kadının onun üzerinde ne kullanmış olabileceği.

2. “Söylediğin En Kötü Pick-Up Hattı Nedir?”
Ayrıca, kullandığı en kötü toplama hattını sorarak ne kadar bayat olduğunu (LOL) öğrenebilirsiniz. Bu soruyu işe yarayıp yaramadığını sorarak takip ettiğinizden emin olun.

3. “Tekrar Tekrar Hangi Şarkıyı Dinleyebilirsiniz?”
Bir kişi hakkında müzikal zevklerini öğrenerek çok şey öğrenebilirsiniz. Ve daha özel olarak, en sevdikleri şarkılar. Asla bilemezsin. Biri onun kudretini aslında biri sizinki .

4. “Facebook, Instagram Mı Snapchat Mi?”
Sosyal medya herkesin bağlantı kurması için yaygın bir yöntemdir. Ama hangisini gerçekten tercih ettiğini öğrenerek kişiliği ve onu neyin işaretlediğiyle ilgili daha fazla şey keşfedebilirsiniz. Facebook üzerinden bağlantı kurmayı seviyor mu, Instagram üzerinden fotoğraflara ve videolara bakmak mı yoksa Snapchat aracılığıyla video izlemek ve oluşturmak mı istiyor? Bahşiş olarak, hesaplarına da göz atın. Her zaman selfie çekiyorsa, radarında sakla. Sosyal medyada kendi resimlerine takıntı yapmanın narsisistik eğilimleri olan birinin açık bir işareti olduğunu gösteren birkaç çalışma vardır.

5. “Evcil Hayvanınızın En Büyük Ilişkisi Nedir?”
Tüm sinirlerimize bulaşan şeyler var. Evcil hayvanının ne olduğunu önceden bilerek ilişkide bir bacak olacaksın. Ve sonra onlardan kaçınmak için mutlak en iyisini yapın.

6. “Sınırsız Miktarda Aşk, Para Veya Seks Ister Misiniz?”
Bir kişinin önceliklerinin nerede olduğunu öğrenmek gibi bir şey yoktur. Eğer “aşk” derse, o zaman ilişki materyalidir. “Para” diyorsa, olmak istediğiniz öncelik olamazsınız. “Seks” diyorsa… diyelim ki size temel olarak cinsiyetin sevgiden daha önemli olduğunu söyledi. Bu bilgilere sahip olduğunuzdan emin olduğunuzdan emin olun.

7. “#WCW'niz Kim?”
Fiziksel olarak çekici olduğunu kimin (ve neyin) bulduğunu öğrenmenin bir yolu, Çarşamba günü World Crush'ın kim olduğunu sormaktır. Bu, tüm kadınların ona benzemesi gerektiği anlamına gelmez. Sadece ölçmenin bir yolu.

8. “En Sevdiğiniz Restoran Hangisi?”
Her şey yolunda giderse, umarım yakın gelecekte bir randevunuz olur. Aynı tür yiyecekleri ve atmosferleri tadıyorsanız, hangi restoran (lar) hakkında fikir edinmek istediğini öğrenin.

9. “Bir Tinder Hesabınız Var Mı?”
Bazıları Tinder'ın kötü bir rap aldığını söyleyebilir. Hıh. Olabilir. Kayıt için, oraya giden herkesin bağlanmak istediğini söylemiyoruz. Bununla birlikte, aynı zamanda, bağlantı sitesi olma ününe sahiptir. Ezilişinizin orada bir hesabı varsa ... bunu daima aklınızda bulundurun.

10. “Hiç Kimseye Söylemediğiniz Bir Şey Var Mı?”
Eğer bir erkek size daha önce kimseye söylemediği bir şeyi anlatmaya istekli ise, bize güvenin… sizinle ilgileniyor. Güvenlik açığı bir ton erkeğin güçlü kıyafeti olma eğilimindedir ve bu nedenle bu inanç sıçramasını aldıklarında, genellikle bir tür daha yakın bağlantı kurmak istedikleri için.

11. “Daha Önce Hiç Bir Kız Tarafından 'Siber Saplandı' Mı?”
Tamam, gerçek bir siber avcı bir suçlu. Demek istediğimiz, temelde ilgilendiği birini veya daha da önemlisi eski birisini trol etti. Eğer öyleyse, bu online gals ile uğraşmak söz konusu olduğunda zihninin nasıl çalıştığına dair bir fikir verecektir.

12. “En Sevdiğiniz Film Hangisi Ve Neden?”
En sevdiği bir şarkı onun hakkında çok şey söyleyebileceği gibi, en sevdiği bir film de. Özellikle size ne olduğunu söyledikten sonra, ona nedenini sorarsınız. Örneğin, temel olarak aksiyon filmlerini seviyorsa, muhtemelen kendiliğinden hoşlanır. Öte yandan, eğer hepsi dehşetle ilgiliyse… biraz karanlık tarafı olması ihtimali var.

13. “En Iyi Hangi Spordasın?”
Birçok erkek spor fanatiği. Ama ona en sevdiği sporun ne olduğunu sormazsanız, onun yerine hangi sporda en iyi olduğunu soruyorsanız, erkeğinizin kişisel egzersiz alışkanlıkları hakkında çok daha fazla şey öğrenebilirsiniz.

14. “Bekar Olmayı Sever Misiniz? Neden Ya Da Neden Olmasın? ”
Bir çok kadın, bekar olup olmadığını bekledikleri adama neden beklediklerini ve nedenini sorduğunda kendilerini çok fazla hayal kırıklığına uğratabilir. Kesin bir “EVET!” Sağlarsa ve sonra bir ilişkide olmanın sinirlerine bulaşmasının tüm nedenlerini takip ederse, sadece ezilmeye devam etmesi gerekebilir. Size gerçekten ilişki malzemesi olmadığını söylüyor.

15. “Size Sorarsam Ne Söylerdiniz?”
Eğer bu soruların geri kalanıyla ilgili her şey yolunda giderse, derin bir nefes alın ve bir şansın olup olmadığını sorduğunuzda ne söyleyeceğini ona sorun. Bu bir risk gibi görünebilir, ama sorun şu: Eğer bu diğer soruların birkaçına cevap verdiyse, muhtemelen size sormayı ya da yine de ona sormanızı bekliyor. Öyleyse neden yapmıyorsunuz?

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Aşkını Sormak için Eğlenceli Sorular ile ilgili aramalar romantik sorular  aşka dair sorular  insanlara sorulabilecek sorular  kişisel sorular  etkileyici aşk soruları  kişiyi tanımak için sorulan sorular  hoşlandığın erkeğe sorulacak sorular  soru cevap soruları

SHARE THIS

Admin

Eğer Beğendiyseniz Bizi Takip Etmeyi Unutmayın! Esen kalın..
DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN, YORUM YAZIN!

0 yorum: