Bir ilişkide Tüm Kadınların ihtiyacı Olan Şeyler

Bir ilişkide Tüm Kadınların ihtiyacı Olan Şeyler

“İlişki” kelimesi söz konusu olduğunda, kelimenin anahtar kısmının “ilişki” olduğunu hatırlamak önemlidir. Diğer bir deyişle, size olabilecek biriyle olmak gerekir ilgilidir ve aynı zamanda edebilir sizinle ilişki . Ya o vasıta ihtiyaçlarınızı karşılayan biriyle olmak gerekir olduğunu.

1. Aşk
Aşk dünyayı dolaşır. Sadece bu da değil, aşk da ilişki kurmanın temelini oluşturur. Eğer yok biriyle olmak gerekir nedeni budur düşünüyorum sevdiğini, ama kim her gün emin olmak için bir noktaya yapar biliyorum onun yaptığı.

2. Saygı
Birisi size saygı duyduğunda, sizi saygı duyuyor ve saygı duyuyor mu? Erkek arkadaşın bunu yapıyor mu? İpucu: Zor bir soru değil. Cevap ya sert bir “evet” ya da sert bir “hayır” dır.

3. Dürüstlük
Güvenemeyeceğiniz biriyle ilişkide olmanın anlamı nedir? Gördüğünüz kişinin dürüst olduğunu hissetmek önemlidir. Gerçeği söyledikleri, iyi niyetleri olduğunu ve size de adalet ve dürüstlükle davrandıklarını.

4. Sadakat
İşte sadakatle ilgili şey. Bir ilişkide olduğunuzda, sadece sizden başka kimseyi görmemekle ilgili değildir. Ayrıca arkanızda olduğunu bilmekle de ilgilidir; güvenebileceğiniz biri varsa… onlar.

5. İyilik
Kendilerini oldukça kırık kalpli durumlarda bulan birçok kadın var ve bunun nedeni şu: nezaket eksikliği. Erkek arkadaşın seninle nasıl konuşuyor? Duygularınızı dikkate alıyor mu? Siz sormadan sizin için güzel şeyler yapmayı teklif ediyor mu? Nazik bir adam iyi bir adamdır. Kaba bir adam kaçınılmalıdır. Bu konuda bize güvenin.

6. Anlama
Bilge bir adam bir zamanlar anlaşılmaya çalışılmadan önce anlamaya çalışmamız gerektiğini söyledi. Yani, kötü bir gün geçirdiğinizde veya sadece kötü bir haber aldığınızda veya sadece başınızı sessizce omzuna koymanıza izin verecek birine ihtiyacınız varsa, bunu yapabilmek için bir anlayış erkek arkadaşı olacaktır. Sizindir?

7. Sevgi
Kim sarılmak, sarılmak ve öpmek istemez ki? Sevgi seks ile ilgili değildir.
Sevgi, kişinin duygularını tatlı ve duygusal bir şekilde fiziksel olarak ifade etmekle ilgilidir.

8. Sabır
Bir ilişkiyi neyin işlediğine gelince, sabır en az tahmin edilen şeylerden biridir. Belki de pek çok insanın yapmak istemediği şeyleri gerektirmesidir: sıkıntılar, kusurlar ve ideal olmayan durumlarla başa çıkmaya istekli olmak. Ama işte anlaşma: hiç kimse mükemmel değil, yani bir ilişkide istiyorsanız, bekar olmak en iyisidir. Ve erkek arkadaşın bunu senden istiyorsa, aynı olması en iyisidir.

9. Destek
İyi zamanlar boyunca ve o kadar da iyi olmayanlar boyunca, bir amigoya ve sizi teşvik edecek ve konsolide edecek birine ihtiyacınız var. İyi bir erkek arkadaş, her ikisinin de harika bir kombinasyonudur!

10. Güvenilirlik
İşten sonra seni alacak birine mi ihtiyacın var? Bir proje üzerinde çalışmak için yardıma mı ihtiyacınız var? Arayacaklarını söyleyecek ve / veya görünecek birine mi ihtiyacınız var? Erkek arkadaşın bu tür şeylerde harikaysa, tebrikler! Gerçekten güvenilir biriyle birliktesin.

11. Cömertlik
Kayıt için, cömert bir adam zengin olduğu anlamına gelmez. Bu, size mümkün olan her şekilde nasıl umursadığını göstermek istediği anlamına gelir. Ve bazen bu size bir şeyler vererek anlamına gelir. Tek bir gül ya da tebrik kartı olsa bile.

12. Mizah
Hayat, mizah dokunuşuyla şeylere bakabilen biriyle birlikte olmamak için çok öngörülemez. Ayrıca, kahkahalar, işler istediğiniz gibi gitmediğinde en iyi ilaç olma eğilimindedir.

13. Kabul
Sizi değerinizi ve değerinizi sorgulayan biriyle ilişki kurmanın bir anlamı yok. Bu nasıl göründüğünüzü içerir. Gerçek aşk size bakan ve tamamen şaşırtıcı gibi hissettiğiniz biri ile ilgilidir. Sadece. Gibi. Sen. Are. (Ve evet, onlar için de aynı şeyi yapıyorsun!)

14. Odaklanma
Odaklanma tuhaf bir ihtiyaç gibi görünebilir, ama işte burada. Birisi size odaklandığında, temelde sizi öncelikli kılmak konusunda kasıtlı olduğu anlamına gelir. Ve bunu yapan herkes, ihtiyaçlarınızın karşılandığından emin olmakla ilgilidir.

15. Tutarlılık
Tüm bunlardan sonra, bir ilişki ancak bu şeyler tutarlı bir şekilde gerçekleşiyorsa iyi hissedecektir. Her gün temelde kiminle uğraştığınızı merak ediyorsanız uyanırsanız, bir erkeğin ihtiyacınız olan ana şeylerinden birini alamazsınız: şüphesiz bir gölge olmadan bildiğiniz kadar sabit eylemler, ilişkinizin güçlü, sağlam ve istikrarlı olduğunu!

Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Her Kadının İlişkiye Dair Bilmesi Gereken Gerçek Bir Erkeğin Seçeneği Değil Önceliği Olmanın Yolu Konuşarak Sevişin Kadınların duygusal ihtiyaçları Bir İlişkiye Başlamadan Önce Erkeklerle İlgili Kesinlikle Hatırlanması Gereken Şey Eş Adaylarının Dikkatine! Erkeklerin Ciddi Bir İlişki İçin Kadınlarda Aradığı Önemli Özellik Cinsellik Bir İhtiyaç Ama, Kimin İçin?

SHARE THIS

Admin

Eğer Beğendiyseniz Bizi Takip Etmeyi Unutmayın! Esen kalın..
DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN, YORUM YAZIN!

0 yorum: